top

Menu

Lunch

 
Broodjes:

Onze broodjes worden geserveerd op landbrood van De 7 Heerlijkheden

Gerookte zalm        14
Krabsalade       14
Mozzarella*      12
Tomaat, pesto
Mashed avocado*      12
Hüttenkäse, granaatappel
Carpaccio de boeuf      14
Serranoham        14
Truffel, gepofte knoflook

Op Brioche:

Egg Florentine*        12
Spinazie, hollandaise, gepocheerd ei
Egg Benedict        13
Ham, hollandaise, gepocheerd ei
Egg Saumon        14
Gerookte zalm, hollandaise, gepocheerd ei

 

Salades:

Salade 1244        21
Coquilles, rivierkreeft, gamba, gerookte zalm
Salade Gorgonzola*        14
Peer, mosterddressing
Caesar salade        14
Kip, ansjovis, gepocheerd ei

 

Soepen:

Bisque        13
Tom Kha Kai        10

 

­
Lunch klassiekers:

Uitsmijter        10
Ham, kaas, spek
Rosbief, Gerookte zalm        +4
Twee krokketten        10
Biefstuk op brood        26
Club sandwich        14
Tosti        5

 

Kids lunch:

Onze gerechten zijn ook in het klein verkrijgbaar

 
Borrelkaart:

Zelfgemaakte appeltaart        4

Zeeuwse oesters        per stuk 4

Knoflook gamba’s        6 stuks  14

Ankeveens plankje        15
Kaas, olijven, diverse vleeswaren, stokbrood
Nacho’s        9
Bitterballen        7
Miniloempiaatjes        7
Groente mannekes        7
Truffelrisotto bitterballen        9
Yakitori spiesjes        7

Torpedo garnalen        7
Kaasstengels        7
Gemengd bittergarnituur        13

­­

Diner


Om te beginnen:

Broodplankje met smeersels        4
Saffraan aïoli, groene kruidenboter
Zeeuwse oesters        4 per stuk
Met topping        6 per stuk

 

Voorgerechten ‘Klassiekers’:

Carpaccio de boeuf        14
Supplement eendenlever        5

Gerookte zalm        14
Hangop, watermeloen

 

Voorgerechten:

Tartellette Hollandse garnaal      14
Avocado, sereh, komkommer

Paling en Knolselderij      16
Limoen, Japanse bouillon, quinoa

Coquilles Saint Jacques       16
Venkel, sinaasappel, rozemarijn

Burrata*        14
Avocado, komkommer, granaatappel

Millefeuille van zoete aardappel*      13
Ras el Hanout, quinoa, wortel

Tartaar van tomaat*    12
Baba ganoesj, parmezaan, avocado

Surf & Turf        16
Steak tartaar, langoustine, lente ui

Buikspek      14
Aardpeer, sesam, spicy mango

Terrine van eendenlever   16
Suikerbrood, balsamico, appel

 

 

Soep:

Tom Kha Kai        10

Bisque        13

­


Hoofdgerechten ‘Klassiekers’:

Spareribs        21

Biefstuk van ossenhaas 150 gram        28

Rode wijn-, peper roomjus, chimichurri of kruidenboter
Supplement ganzenlever        7

Mosselpannetje     20


Hoofdgerechten:

Doradefilet    23
Mosselen, polenta, tomaat

Tarbot     24
Bloemkool, doperwten,  jus van schaaldieren

Kabeljauwfilet      21
Parelgort, gele curry, knolselderij

Spicy kokosrisotto*       17
Komijn, bimi, maïs

Rouleaux van groente*       18
Knolselderij, tuinerwten, gepofte knoflook

Lamskoteletten       28
Pistache, doperwten, salsa verde

Bavette       24
Aardpeer, bimi, chimichurri

 

Wat maak je menu:

3 – gangen      32

4 – gangen      42

Vraag bij de bediening naar ons wekelijks wisselende menu

 

Bijgerechten:

Groene salade      4

Friet      5
Parmezaan en truffel

 

 

*vegetarisch

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en bijpassende groenten

Dessert ‘Klassiekers’:

Coupe 1244        6

Coupe Mont Blanc       6
Advocaat en/of chocoladesaus

Friandises       7

Koffie compleet       12
Koffie en likeur naar keuze, bonbonnetjes

 

Dessert:

Gegrilde perzik       9
Sinaasappel, hangop, tijm

Panna cotta van Tonkabonen       9
Laurier, crumble, citroen

Espuma van blauw fruit      9
Crumble, braam, merinque

Mousse van aardbei      9
Lychee, witte chocolade, bouillon

Espresso Martini      9

Kindermenu:

Voor kinderen tot 12 jaar

Vissticks met friet        7

Snackje met friet        7
Kroket, frikandel, kipnuggets

­ ­ ­

Kinderijsje        4

Wijnkaart

­