Lunch
Broodjes:
Onze broodjes worden geserveerd op landbrood van De 7 Heerlijkheden
Gerookte zalm 14
Krabsalade 14
Mozzarella* 12
Tomaat, pesto
Mashed avocado* 12
Hüttenkäse, granaatappel
Carpaccio de boeuf 14
Serranoham 14
Truffel, gepofte knoflook
Op Brioche:
Egg Florentine* 12
Spinazie, hollandaise, gepocheerd ei
Egg Benedict 13
Ham, hollandaise, gepocheerd ei
Egg Saumon 14
Gerookte zalm, hollandaise, gepocheerd ei
Salades:
Salade 1244 21
Coquilles, rivierkreeft, gamba, gerookte zalm
Salade Gorgonzola* 14
Peer, mosterddressing
Caesar salade 14
Kip, ansjovis, gepocheerd ei
Soepen:
Bisque 13
Tom Kha Kai 10
Lunch klassiekers:
Uitsmijter 10
Ham, kaas, spek
Rosbief, Gerookte zalm +4
Twee krokketten 10
Biefstuk op brood 26
Club sandwich 14
Tosti 5
Kids lunch:
Onze gerechten zijn ook in het klein verkrijgbaar
Borrelkaart:
Zelfgemaakte appeltaart 4
Zeeuwse oesters per stuk 4
Knoflook gamba’s 6 stuks 14
Ankeveens plankje 15
Kaas, olijven, diverse vleeswaren, stokbrood
Nacho’s 9
Bitterballen 7
Miniloempiaatjes 7
Groente mannekes 7
Truffelrisotto bitterballen 9
Yakitori spiesjes 7
Torpedo garnalen 7
Kaasstengels 7
Gemengd bittergarnituur 13
Diner
Om te beginnen:
Broodplankje met smeersels 4
Saffraan aïoli, groene kruidenboter
Zeeuwse oesters 4 per stuk
Met topping 6 per stuk
Voorgerechten ‘Klassiekers’:
Carpaccio de boeuf 14
Supplement eendenlever 5
Gerookte zalm 14
Hangop, watermeloen
Voorgerechten:
Tartellette Hollandse garnaal 14
Avocado, sereh, komkommer
Paling en Knolselderij 16
Limoen, Japanse bouillon, quinoa
Coquilles Saint Jacques 16
Venkel, sinaasappel, rozemarijn
Burrata* 14
Avocado, komkommer, granaatappel
Millefeuille van zoete aardappel* 13
Ras el Hanout, quinoa, wortel
Tartaar van tomaat* 12
Baba ganoesj, parmezaan, avocado
Surf & Turf 16
Steak tartaar, langoustine, lente ui
Buikspek 14
Aardpeer, sesam, spicy mango
Terrine van eendenlever 16
Suikerbrood, balsamico, appel
Soep:
Tom Kha Kai 10
Bisque 13
Hoofdgerechten ‘Klassiekers’:
Spareribs 21
Biefstuk van ossenhaas 150 gram 28
Rode wijn-, peper roomjus, chimichurri of kruidenboter
Supplement ganzenlever 7
Mosselpannetje 20
Hoofdgerechten:
Doradefilet 23
Mosselen, polenta, tomaat
Tarbot 24
Bloemkool, doperwten, jus van schaaldieren
Kabeljauwfilet 21
Parelgort, gele curry, knolselderij
Spicy kokosrisotto* 17
Komijn, bimi, maïs
Rouleaux van groente* 18
Knolselderij, tuinerwten, gepofte knoflook
Lamskoteletten 28
Pistache, doperwten, salsa verde
Bavette 24
Aardpeer, bimi, chimichurri
Wat maak je menu:
3 – gangen 32
4 – gangen 42
Vraag bij de bediening naar ons wekelijks wisselende menu
Bijgerechten:
Groene salade 4
Friet 5
Parmezaan en truffel
*vegetarisch
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en bijpassende groenten
Dessert ‘Klassiekers’:
Coupe 1244 6
Coupe Mont Blanc 6
Advocaat en/of chocoladesaus
Friandises 7
Koffie compleet 12
Koffie en likeur naar keuze, bonbonnetjes
Dessert:
Gegrilde perzik 9
Sinaasappel, hangop, tijm
Panna cotta van Tonkabonen 9
Laurier, crumble, citroen
Espuma van blauw fruit 9
Crumble, braam, merinque
Mousse van aardbei 9
Lychee, witte chocolade, bouillon
Espresso Martini 9
Kindermenu:
Voor kinderen tot 12 jaar
Vissticks met friet 7
Snackje met friet 7
Kroket, frikandel, kipnuggets
Kinderijsje 4